Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Assessment diensten en oplossingen

Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom

Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?

Waarom een assessment?
Scherp zijn op het talent en potentieel van medewerkers op alle niveaus in uw organisatie is belangrijk en wordt alleen maar belangrijker. De vraag is niet meer of u een assessment inzet, maar wat u met een assessment wilt beoordelen zodat u uw organisatie verder kunt ontwikkelen, risico’s reduceert en onderbouwd de richting kunt bepalen.
    Voor elke assessmentvraag
PiCompany en GITP bieden samen voor elke assessment vraag bij in-, door- en uitstroom de juiste oplossing. Met onze vernieuwde assessment diensten en – oplossingen kunt u efficiënt inspelen op elk vraagstuk waarbij een onafhankelijk en betrouwbaar advies uw organisatie de zekerheid biedt die op dat moment nodig is. Door integratie van onze assessment diensten zijn wij het eerste HRD adviesbureau in Nederland dat al de verschillende facetten van assessmentdienstverlening aanbiedt onder één dak. Voor elke assessment vraag hebben we een passend en betrouwbaar antwoord.

 • Altijd kostenefficiënt en toegankelijk maatwerk door flexibele modulaire opbouw.
 • In een samenwerkingsvorm die u het beste past: naast volledige uitbesteding bieden we ook zelfservice (via portalen) en co-creatie.
 • Voor elk niveau in uw organisatie
 • Mogelijkheid tot opbouw van datasets voor HR Analytics en benchmarking.
 • Toegankelijke assessment oplossingen voor grote aantallen (toekomstige) medewerkers.
 • Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal inzetbaar.
 • Altijd ontwikkelingsgericht door deelnemers te confronteren, inspireren en te motiveren.


Onze assessment oplossingen
PiCompany Online Assessment Tools
Met de Online Assessment Tools van PiCompany kiest u ervoor zelf stevig de regie te houden bij de beoordeling van grote groepen deelnemers voor (pre)selectie en ontwikkelvragen.

 • Inzicht in talent en ontwikkelpotentieel van grote aantallen (toekomstige) medewerkers.
 • Snel een betrouwbaar antwoord op vraagstukken bij in-, door en uitstroom.
 • Volledig Self Service concept op basis van cultuurarme en adaptieve testen beschikbaar in 30 talen via diverse online media en mobiele toepassingen. Lees meer


GITP Competence Assessment
Wilt u een compact competentiegericht assessment van hoge kwaliteit? Het GITP Competence Assessment is geschikt voor elk competentieprofiel en bijbehorend functieniveau.

 • Inzicht in de beheersing en ontwikkelbaarheid van specifieke competenties en talenten.
 • Competentiegericht advies met directe koppeling naar de performancesystematiek van uw organisatie.
 • Geschikt voor elk competentieprofiel en bijpassend functieniveau. Lees meer


GITP Talent Development Assessment
Wilt u talent aantrekken, selecteren, ontwikkelen, laten renderen én behouden voor de toekomst? Het Talent Development Assessment  van GITP geeft meer zekerheid over de fit tussen talent en organisatie, nu én in de toekomst. 

 • Dieper en breder inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpotentieel voor meer zekerheid en maximaal rendement van talent.
 • Meer zekerheid over de fit tussen talent en organisatie, nu én in de toekomst door een completere en valide onderbouwing.
 • Maximaal rendement uit ontwikkelpotentieel door een gefundeerd Ontwikkelperspectief en exclusief toegang tot 3 online seminars. Lees meer


GITP Executive Assessment
U wilt maximale zekerheid over de benoeming van een topfunctionaris? Het Executive Assessment  van GITP is een hoogwaardig en zeer betrouwbaar assessment voor inzicht in geschiktheid en ontwikkelpotentieel van individuele executives en teams.

 • Inzicht in de geschiktheid en het ontwikkelpotentieel van  (toekomstige) topfunctionarissen.
 • Onderbouwde keuzes bij strategische benoemingen en verbetering van het functioneren van de top.
 • Programma’s afgestemd op strategisch niveau uitgevoerd door senior psychologen en adviseurs met ruime ervaring in de top van organisaties. Lees meer


Na het assessment
Met de inzichten uit de  Online Assessment Tools , het Competence Assessment,  Talent Development Assessment of Executive Assessment, kunnen deelnemers met een aansluitend ontwikkeltraject  gericht hun ontwikkeling versnellen. Zo haalt uw organisatie en de deelnemer zelf maximaal rendement uit het assessment. Lees meer over de mogelijkheden na een assessment

Businesscases en klantverhalen
Waarom kiezen opdrachtgevers voor onze assessments? En wat heeft die keuze hun organisaties opgeleverd? Maak kennis met de assessmentvraagstukken, inzichten en ervaringen van onze klanten.
 

De integrale aanpak van de internationaal opererende Scheepswerf Damen Shipyards:
Alexander de Vries, manager Recruitment: ‘We willen bij onze binnenlandse en buitenlandse werkmaatschappijen met meer zekerheid en onafhankelijker van de desbetreffende HR-manager  vast kunnen stellen of iemand capabel is.’


Damen Shipyards kiest voor een integrale aanpak  met de Online Assessment Tools  van PiCompany in een  op maat ingerichte Self Service Portal en de verschillende assessment vormen van GITP. De scheepswerf heeft op deze manier  zelf de regie waar het kan, en de beschikking over de kwalitatief  hoogwaardige expertise van een ervaren assessment adviseur waar dat nodig is. Lees meerMeer cases lezen? Klik hierDaarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

Contactformulier
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u zich aanmelden voor een van onze trainingen? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.