Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling in relatie tot organisatieontwikkeling
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkelingsfase van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.

Wat is goed leiderschap?
Voor een leider zijn 3 waarden van belang:
1. Willen innoveren - Snel opeenvolgende ontwikkelingen leiden tot de noodzaak om continu vernieuwingen te brengen en toe te passen.
2. In coöperatie werken - Kennis delen met medewerkers, collega's, concurrenten en klanten en in win/win verbanden benutten heeft de toekomst.
3. Klanttevredenheid als leidraad - Klantentrouw moet in onze transparante informatiemaatschappij elke keer opnieuw verdiend worden.

Werkcontext bepaalt leiderschapsrol
Een competente leider moet verschillende rollen kunnen spelen afhankelijk van wat de markt en zijn eigen organisatie van hem vraagt. In een moderne organisatie krijgt een manager daarbij anderen alleen echt mee als hij de individuele wensen en belangen van zijn medewerkers effectief weet te richten naar het gezamenlijke doel.

Is leiderschap te ontwikkelen?
Leiderschapsontwikkeling is mogelijk voor al diegenen die er talent voor hebben. Leiders hoeven overigens niet in alle leiderschapskwaliteiten goed te zijn. Door enerzijds te analyseren welke kwaliteiten exact vereist zijn in welke leidinggevende rol, en anderzijds te analyseren welke talenten nu precies (latent) aanwezig zijn, ontstaat de juiste match van mens en rol.

Stappenplan voor leiderschapsontwikkeling
1. Analyse: Analyseren van de huidige en toekomstige situatie en ambitie van de organisatie, rekening houdend met interne ontwikkelingen en ontwikkelingen in de markt.
2.  Profielen: Opstellen van passende leiderschapsprofielen.
3. Meting: Zowel op organisatie-, team- en individueel niveau snel inzichtelijk maken welk gedrag en talenten aanwezig zijn en hoe groot het verschil is met de wenselijke situatie.
4. Maatwerk ontwikkelacties: Gericht ontwikkelen om te zorgen dat gedrag en prestaties aansluiten bij de huidige en toekomstige eisen. Cruciaal: aandacht voor wat nodig is om gewenst gedrag te stimuleren.
5. Advies: De meting levert ook waardevolle input voor onder meer selectievraagstukken, teaminrichting en herplaatsing.
6. Evaluatie: Evalueren in hoeverre gedrags-, prestatie- en resultaatverbetering zijn bereikt.

Online instrumenten
PiCompany heeft verschillende online instrumenten op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Ontdek welke leiderschapsrollen het beste bij u passen met de persoonlijkheidsvragenlijst Reflector Big Five Leadership, en krijg direct feedback op uw leiderschapsvaardigheden met de Reflector 360 Leadership. Het Leadership Improvement Plan van PiCompany brengt talent voor leiderschap in kaart en maakt het gemakkelijk te bepalen in welke leiderschapsrollen energie te steken en op welke manier.

Meer weten?
Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van leiderschapsontwikkeling? Neem dan contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over deze oplossing ook onze brochure.Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

Contactformulier
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u zich aanmelden voor een van onze trainingen? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.