Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Online self-service portal

Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics

U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) van PiCompany stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

 • volledige regie en grip op elke fase van het talentmanagementproces met de inzet van online talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
 • snel, betrouwbaar en objectief inzicht in talenten van werknemers, teams en organisatie
 • ideaal voor preselectie-, matchings- en ontwikkelvragen voor grote aantallen medewerkers
 • veel mogelijkheden voor het inrichten op maat, waaronder competentietaal
 • internationaal inzetbaar: tools en rapportages beschikbaar in vele talen
 • de self-service portal is gebouwd op stabiele en schaalbare technologie die slim in elke ICT-infrastructuur kan worden geïntegreerd

Online self-service portal: voor wie en wanneer?
De online self-service portal is geschikt voor organisaties die snel en flexibel willen schakelen op actuele selectie- en ontwikkelvragen. U wilt zelf de regie voeren over de inzet van online talent tools en talent analytics voor het ontdekken, matchen en ontwikkelen van talent van (toekomstige) medewerkers.

Verder herkent u zich in één van de volgende vragen:
 • Hoe krijgen we kostenefficiënt en betrouwbaar de talenten van al onze medewerkers in beeld?
 • Hoe selecteren we uit een grote groep snel 10 kandidaten die passen bij het profiel van deze functie?
 • Hoe kunnen we individuele medewerkers optimaal ondersteunen bij hun ontwikkeling?
 • Sluiten de talenten van onze medewerkers aan bij de nieuwe organisatiestrategie?

Interactieve online rapportages
De online self-service portal geeft toegang tot diverse rapportages.

Matchen van talent:
 • Rapportage Talent Match: zekerheid over de aanleg voor competenties
 • Rapportage Talent Match Agility: zekerheid over de aanleg voor wendbaarheid

Ontwikkelen van talent
 • Rapportage Personal Improvement Plan: inzicht in succesvolle ontwikkelmogelijkheden.
 • Rapportage Leadership Improvement Plan: inzicht in de juiste strategie voor leiderschapsontwikkeling.
 • Rapportage Reflector 360: inzicht in beheersing van effectief gedrag op basis van feedback van anderen.

Talent Analytics – overzicht van beschikbaar talent
 • De overzichten worden genereerd door de beschikbare talent data uit uw modules te benchmarken en/of te relateren aan specifieke competentiesets.

Talent tools
De talent tools die via de online service portal toegankelijk worden gemaakt genereren data voor de interactieve online rapportages. De talent tools zijn 24x7 online beschikbaar. We bieden tools in onderstaande categorieën.

Intelligentie
Onze intelligentietest geeft een betrouwbaar beeld van de cognitieve en verbale vaardigheden van een deelnemer op basis van matrixen, figurenreeksen, cijferreeksen en verbale analogieën. De test is cultuurarm en adaptief.

Persoonlijkheid
Onze persoonlijkheidsvragenlijst geeft inzicht in hoeverre een deelnemer specifieke competenties kan laten zien of verder kan ontwikkelen. De vragenlijst is gebaseerd op inzicht in de ‘Big Five', de vijf hoofddimensies waarmee de persoonlijkheid beschreven kan worden. Dit zijn instabiliteit, extraversie, openheid, aanpassen en consciëntieusheid.

Drijfveren
Onze drijfverenvragenlijst brengt in kaart hoeveel waarde een deelnemer hecht aan 12 voor de werksituatie belangrijke drijfveren. Dit biedt inzicht in waar medewerkers energie van krijgen in hun werk, een belangrijke richtingaanwijzer voor selectie, ontwikkeling en loopbaanplanning.

Gedrag
De 360◦ feedback vragenlijst geeft inzicht in hoeverre een deelnemer de gevraagde competenties beheerst, dan wel kan verbeteren. Door personen uit de naaste werkomgeving bij de vragenlijst te betrekken ontstaat een beeld dat is gebaseerd op de reële werkpraktijk. Dit is van belang voor het kiezen van ontwikkelmogelijkheden die het meeste rendement opleveren.

Certificering van HR-medewerkers en interne adviseurs
Voor het zelfstandig interpreteren en bespreken van de online rapportages met de deelnemers is voor sommige online talent tools certificering vereist. Wanneer deze tools onderdeel zijn van uw online self-service portal, nodigen we de HR-medewerkers en interne adviseurs die deze taak gaan vervullen, uit voor een certificatietraining.

Inrichting ICT
U heeft verschillende mogelijkheden voor het koppelen van uw self-service portal aan uw ICT-systeem. Deze meeste klanten kiezen voor een stand alone portal oplossing via een eigen online omgeving. Bekijk de video voor de mogelijkheden.Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

Contactformulier
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u zich aanmelden voor een van onze trainingen? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.