Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Talent Map

Talent Map geeft snel en betrouwbaar inzicht in talent binnen uw organisatie


Uw organisatiedoelstellingen vragen om strategische personeelsplanning. Dus stelt u zich de vraag: welke talenten heb ik nodig om deze doelen te bereiken? En, welke talenten zijn in huis en hoe kan ik die verder ontwikkelen en behouden voor de toekomst? Talent Map geeft antwoord op die vragen en maakt het talent data visueel inzichtelijk. Zo realiseert u de doelen van vandaag en de ambities van morgen.


Hoe werkt Talent Map?
Talent Map biedt op basis van betrouwbare assessment data een interactief, visueel, up-to-date, online overzicht van het aanwezige talent. Een continue stroom van talent data laat zien welke talenten en competenties u in huis heeft, hoe u de diversiteit kunt benutten én welke talenten u nog in huis moet halen. Zo matcht u snel, zorgvuldig en  betrouwbaar de beschikbare talenten van medewerkers met het geplande HR-scenario.


De sterke punten van Talent Map:

1. U heeft een totaaloverzicht van talenten van medewerkers en hoe u effectiever kunt inzetten om organisatiedoelen te realiseren.
2. U kunt inzoomen op specifieke kenmerken van individuen, teams en organisatieonderdelen en ziet direct welk talent op welke plek het meest succesvol zal zijn.
3. U kunt snel HR-scenario’s doorlichten op basis van persoonlijkheidskenmerken, cognitieve capaciteiten, competenties en drijfveren.
4. U kunt data gedreven, onderbouwde strategische HR-beslissingen maken.


Voor wie is Talent Map bedoeld?
Talent Map is ideaal voor organisaties die continu hun HR-strategie willen toetsen aan de kwaliteiten en talenten van medewerkers en proactief HR-scenario’s willen aanpassen, om zo effectief in te spelen op nieuwe uitdagingen in de markt.

De volgende vragen geven aan of u Talent Map interessant is voor u:
  • Hebben we het talent binnen onze organisatie goed in kaart?
  • Hebben we zicht op waar we een tekort aan talent verwachten (risico’s)?
  • Benutten we ons talent optimaal?
  • Hebben we zicht op onze high performers (succession planning)?
  • Hoe benutten we de diversiteit in teams zo goed mogelijk?
  • Gaan we het benodigde talent werven of ontwikkelen (eigen kweek)?


Werkwijze Talent Map
Op basis van een interactieve talent dataset wordt een helder visueel talentoverzicht gemaakt: de Talent Map. De data zijn afkomstig van valide en betrouwbare online talent tools, ingezet in uw organisatie en eventueel aangevuld met bedrijfsgegevens als KPI’s, omzet en klanttevredenheid.

Bekijk de video van Talent Map
Bekijk de video van Talent Map


Talent analytics voor strategisch talentmanagement bij BDO
BDO wil alles uit haar mensen en talent data halen wat erin zit. Met Talent Map van PiCompany kan HR zelf bepalen wat logisch is qua doorstroom en succession planning. Bekijk de case van BDO
 


Meer weten?Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

Contactformulier
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u zich aanmelden voor een van onze trainingen? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.