Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Talentmanagement

Voor een continue match tussen talent en organisatie

talentmanagement infographicHeeft uw organisatie het talent in huis om de vaardigheden waar de markt nu om vraagt, snel te ontwikkelen? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten. De optimale match tussen aanwezig talent en organisatiedoel wordt concreet en direct toepasbaar in de praktijk van uw organisatie.

Hoe maakt u de vertaalslag van agendapunt naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer? Lees wat talentmanagement oplevert en hoe je medewerkers effectief ontwikkelt. Bekijk de 7 stappen om talentmanagement succesvol te implementeren.

In een context waarin de houdbaarheid van vaardigheden steeds korter wordt, bieden prestaties uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Door bij uw beslissingen over inzetbaarheid ook het talent en ontwikkelpotentieel van medewerkers te betrekken, creëert u meer zekerheid over toekomstige prestaties. Dat maakt talentmanagement een effectieve en efficiënte manier om: 
 • de continuïteit van relevant talent in uw organisatie te borgen en
 • de performance van uw organisatie te vergroten. 

Direct informatie per e-mail Contact met PiCompany

Gratis whitepaper – Talentmanagement: Van visie naar werkvloer 
Meer zekerheid over de toekomstige prestaties van uw medewerkers? Met talentmanagement krijgt u zicht op dit ontwikkelpotentieel om daarmee de continuïteit van relevant talent in uw organisatie te borgen. In deze whitepaper leest u:
• Wat talentmanagement inhoudt.
• Wat het oplevert voor uw organisatie én medewerkers.
• Hoe u de mogelijkheden van medewerkers kunt laten aansluiten bij de strategie.
• Wat de voordelen zijn van meetbaar identificeren en classificeren.
• Hoe aanwezig talent de efficiëntie van teams kan verhogen.
Vraag hier de gratis whitepaper aan en ontvang hem direct in je mailbox!
 
Talentmanagement: een integrale benadering

Blijvend succes vraagt om een wendbare organisatie die zicht heeft op haar talenten en deze gericht ointwikkelt.
Gezamenlijk met ons moederbedrijf GITP bieden wij een full service talentmanagement oplossing. Hierdoor kunnen we een naadloze koppeling maken tussen inzicht en ontwikkeling van talent. Onze gezamenlijke talentmanagement dienstverlening bestaat uit:

Inzicht in talent:

Talentontwikkeling:

Talent analytics:
 • Talent Map - Stuur slim op inzet en ontwikkeling met talent analytics

Rapportages: Talent Match - in één oogopslag zekerheid over competenties en potentieel
Voor een helder beeld van de kwaliteiten van een kandidaat, is het van belang een compleet en betrouwbaar inzicht te krijgen in cognitieve capaciteiten, persoonlijkheid én drijfveren. Talent Match houdt hier rekening mee. De combinatie van de drie factoren bepaalt uiteindelijk of en in welke mate de kandidaat in staat is om de gewenste competenties in de praktijk ook te laten zien én te ontwikkelen. Ze bepalen in samenhang het (ontwikkel)potentieel. Het betrekken van drijfveren bij de voorspelling maakt duidelijk of de kandidaat de competenties ook daadwerkelijk wil laten zien. Lees hier meer over de Talent Match.
 
Blog: Talentontwikkeling: zo belangrijk zijn drijfveren
Wanneer je investeert in de persoonlijke ontwikkeling van de talenten binnen je organisatie, wil je ook dat deze investering optimaal rendeert. Succesvolle medewerkers die zich ook verbonden voelen met de organisatie zullen zich langdurig voor de organisatie inzetten. Hoe bereik je dit? Lees meer ...

 • Zorgvuldige selectie op basis van TalentMap
  Door in TalentMap de psychometrische en performance data van medewerkers te matchen met de competenties die nodig zijn, creëert u een stevige basis voor zorgvuldige beslissingen over loopbaanstappen, individuele ontwikkeling, samenstelling van teams en uw wervingsbeleid. 
 
 • Teamsessies over de impact van TalentMap
  Tijdens een teamsessie over de resultaten van TalentMap leren de leidinggevende en teamleden elkaars sterke punten en ontwikkelpunten kennen en beslissen op basis daarvan over ontwikkeling en taakverdeling. Bovendien ontstaat versneld inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van een team en de managementstijl die het best aansluit bij individuele teamleden. 
   
 • Consultancy
  • Organisatie- en teamdoelstellingen vertaald naar competentieprofielen.
  • Individuele gesprekken over persoonlijke ontwikkeling en het opstellen van ontwikkelplannen.
  • Analyse van aanwezig talent en potentieel en advies over de aansluiting hiervan met de strategie en doelstellingen van de organisatie.
  • Kalibratiesessies: met uw directie in gesprek over het objectiveren van potentieel ten behoeve van bijvoorbeeld een ‘nine-grid’.
  • Inrichting van een HR-gesprekscyclus op basis van de principes van talentmanagement. 
 
 • Training en coaching van leidinggevenden
  Talentmanagement valt of staat met de stijl van leidinggeven. Van leidinggevenden wordt verwacht dat ze sturen op output, maar ook, dat ze medewerkers motiveren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. De vraag ‘Welke leidinggevenden deze vaardigheden beheersen en welke leidinggevenden deze vaardigheden kunnen ontwikkelen?’ kan met de Talentmap worden beantwoord. In samenwerking met GITP, kunnen we aansluitend een passend trainings- of loopbaancoachingtraject inrichten.

Waarom talentmanagement van PiCompany? 
 • Meer zekerheid over toekomstige prestaties van medewerkers  
 • Wetenschappelijk onderbouwde online psychometrische tests 
 • In één oogopslag helder hoe de huidige talentpool optimaal kan worden benut  
 • Direct toepasbaar door koppeling talentdata aan functie-eisen en profielen 
 • Inzicht in mogelijkheden van teams en de managementstijl die aansluit bij teamleden 
 • Zorgvuldige vertaling van organisatiedoelen in competenties, functie- en teamprofielen

Blog: Match beter met breder inzicht in talent
Een competentie kunnen laten zien, is gebaseerd op een samenspel van intelligentie, persoonlijkheid en drijfveren. Een medewerker die veel vrijheid zoekt zal in een baan waarin van alles vastligt, daarom zijn draai niet vinden, ook al is er een match met de belangrijkste competenties op intelligentie en persoonlijkheid. Lees meer ...


Meer weten?
Direct meer weten over de voordelen van talentmanagement om uw bedrijfsdoelen te behalen?
> Meer informatie over de Talent Match
> Laat u terugbellen voor een afspraak of bel 088 44 87 040.
> Abonneer op PiCompany E-zine (nieuwsbrief)
> Volg ons via Twitter.com/PiCompany of LinkedIn
> Bekijk de talentmanagement leafletDaarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

Contactformulier
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u zich aanmelden voor een van onze trainingen? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.