Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Talentmanagement, een integrale benadering

Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie

Het talent van vandaag – is dat ook het talent van morgen? Blijvend succes vraagt om een wendbare organisatie, die zicht heeft op haar talenten en deze gericht ontwikkelt.  Talentmanagement geeft uw organisatie inzicht in de specifieke talenten van uw medewerkers en stelt hen in staat om deze talenten succesvol te ontwikkelen. Zo kunt u anticiperen op wat uw organisatie in de toekomst nodig heeft en hier gericht actie op ondernemen.

De noodzaak van talentmanagement volgens BDO
De noodzaak van Talentmanagement volgens BDO

Waarom zou je als organisatie moeten investeren in talentmanagement? We vroegen het aan BDO, top 5 accountant van de wereld, en schoolvoorbeeld van talentmanagement. Bekijk de video en hoor welke argumenten voor hen leidend waren.
 

Talentmanagement dienstverlening
Gezamenlijk met ons moederbedrijf GITP bieden wij een full service talentmanagement oplossing. Hiermee legt u stap voor stap het fundament voor een wendbare organisatie. Onze talentmanagement dienstverlening bestaat uit:

> Inzicht in Talent
Matchen de kwaliteiten van uw werknemers met de organisatiestrategie? Wie heeft het potentieel om de benodigde competenties te ontwikkelen? Ga voor zekerheid bij beslissingen over inzet en ontwikkeling van talent.
> Talentontwikkeling
De wendbaarheid van uw organisatie staat of valt met zelfsturing in dienst van teameffectiviteit en organisatiestrategie. Investeer daarom in talentontwikkeling gericht op effectieve zelfsturing. De trainer-coaches van GITP creëren het ideale leerklimaat en leveren maatwerk op individuele talenten en leervragen.
> Talent analytics
Wat moeten we ontwikkelen voor het realiseren van onze organisatiedoelstellingen? En, hebben we het talent daarvoor in huis? Met talent analytics heeft u snel een helder antwoord. Betrouwbare talent data bieden u het inzicht en het overzicht voor een effectieve inzet en ontwikkelrichting van talent. 
  • Talent Map - Stuur slim op inzet en ontwikkeling met talent analytics

Blog - Wendbaarheid: de norm bij talentmanagement
‘If the rate of change on the outside exceeds the rate of change on the inside, the end is near.’ Jack Welch, oud-CEO van General Electric. In zijn twintigjarig bewind als topman transformeerde hij het bedrijf van een bureaucratische kolos in een dynamische, flexibele organisatie. Maar wat vraagt een dynamische, flexibele organisatie van haar medewerkers? Over wendbaarheid: de norm bij talentmanagement. Lees meer

Hoe wenbaar is uw organisatie? Bij afname van een van onze talentmanagement producten vóór 1 december 2016 ontvangt u een Talent Match Agility scan helemaal gratis!
 

Waarom talentmanagement?
  • Zekerheid over de continuïteit van uw organisatie
  • Duidelijkheid over ontwikkelkansen en ontwikkelnoodzaak
  • Vergroting van de wendbaarheid van uw organisatie
  • Betrokken werknemers die doen waar ze goed in zijn

De voordelen van talentmanagement van GITP/PiCompany
  • GITP is de enige full service aanbieder van talentmanagement
  • naadloze koppeling tussen inzicht en ontwikkeling van talent
  • modulaire opbouw van assessments, trainingen en talent analytics
  • versterking van team agility voor de snelste route naar wendbaarheid

Meer weten?
Download het informatiepakket of laat u terugbellen voor een vrijblijvend adviesgesprek.Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

Contactformulier
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u zich aanmelden voor een van onze trainingen? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.