Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Certificering nu nog toegankelijker door vernieuwde online leeromgevingen.
PiCompany streeft er naar dat klanten snel zelfstandig aan de slag kunnen met onze instrumenten. Om de kwaliteit van onze dienstverlening hierbij te waarborgen is voor het terugkoppelen van sommige testuitslagen certificering vereist. PiCompany heeft dit nu nog toegankelijker gemaakt door vernieuwde online leeromgevingen.

Certificeren in bouwstenen
Het instrumentarium van PiCompany is opgebouwd uit 4 bouwstenen: Cognitie, Persoonlijkheid, Drijfveren en Gedrag. Tijdens een certificatietraining nemen we deelnemers mee in de theorie en achtergrond van deze bouwstenen en onze instrumenten. We reiken handvatten aan hoe je neutraal en waardevrij de uitslag van een instrument kunt interpreteren en bespreken. De trainingen zijn zo opgebouwd dat iemand na het volgen ervan, gecertificeerd wordt voor één of meerdere bouwstenen. Afhankelijk van de wens van een klant kunnen deze vervolgens los worden ingezet in bijvoorbeeld selectie- of ontwikkelvraagstukken, of kunnen ze worden gecombineerd tot diverse combinatierapportages. Denk aan de ‘Performance Improvement Plan-rapportage’, gebaseerd op de bouwstenen persoonlijkheid en gedrag en de ‘Talent Match Agility-rapportage’ samengesteld uit de bouwstenen persoonlijkheid en drijfveren.

Hoe maken we het zo toegankelijk mogelijk?
Om het wegleren van kennis en vaardigheden zo toegankelijk mogelijk aan te bieden, maken we gebruik van blended learning: een mengvorm van klassikaal en online leren (eLearning). Een training start vaak met een online module. Aan de hand van filmpjes, korte opdrachten en vragenlijsten doorloopt een deelnemer een inspirerende ‘Learning Journey’, waarbij hij/zij kennis maakt met de verschillende bouwstenen van PiCompany. Tijdens een trainingsdag wordt vervolgens datgene, dat in de online module is behandeld in de praktijk geoefend.

>> Bekijk hier een voorbeeldfilmpje uit een online leermodule.


Ook het certificatiemoment kan op twee manier worden doorlopen. Heeft het de voorkeur om face-to-face te oefenen in het bespreken van een rapportage? Dan is een deelnemer van harte welkom om een extra trainingsdag te volgen en te oefenen met een trainingsacteur. Spreekt een flexibele, online module meer aan? Die optie behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u aan de slag met de tests van PiCompany dan zien we u graag snel tijdens een van onze certificatiemomenten. Zowel online als bij u of ons op kantoor. Bekijk hier de trainingskalender of neem contact op voor persoonlijk advies.
Nieuws archief
31/08/2017   Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
Tijdelijke sluiting self-service portal Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de self-service portal, zijn van vrijdag 29 september 17.00 uur tot en met zondag 1 oktober vragenlijsten en rapportages niet lees meer...


Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.