Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Solar Team Twente 2017 leert zichzelf en elkaar beter kennen
Welke persoonlijkheden kunnen botsen? En hoe ga je daarmee om? Wat zijn drijfveren van ons team en komen die overeen? Dit zijn belangrijke vragen voor elk team. Voor Solar Team Twente 2017 hebben deze vragen een extra lading. Het kan het verschil maken tussen winst of verlies van de World Solar Challenge in oktober 2017 in Australië. 

Op 3 november kwamen de teamleden bij elkaar om onder leiding van PiCompany elkaar beter te leren kennen aan de hand van de testresultaten uit de sollicitatieprocedure. Een ander doel was om middels feedback de groep uit te nodigen het gesprek aan te gaan met elkaar over de onderlinge samenwerking tot nu toe.

Gearte Nynke Noteboom, de communicatiemanager van het team, doet verslag. “Samen met het 4-koppig management team ben ik verantwoordelijk voor het gehele project en heb ik de leiding over het team. Als 20-jarige voelt dat een beetje vreemd omdat vele teamleden ouder zijn dan ik en veel meer technische kennis hebben.”

De voordelen van diversiteit
Aan de hand van testresultaten op het gebied van intelligentie, drijfveren en persoonlijkheid blijken er grote verschillen in persoonlijkheid tussen de subteams en individuele teamleden. PiCompany geeft aan dat dit geen probleem hoeft te zijn. Immers voor een goed functionerend team is het namelijk belangrijk dat individuen elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld, als één teamlid de zaken altijd positief bekijkt, is het belangrijk dat hier een realist tegenover staat, die het team met de neus op de feiten drukt. Door tegengestelde persoonlijkheden in een team, houd je elkaar scherp.

En de overeenkomsten dan?
Echter, overeenkomsten, of gemeenschappelijke drijfveren zijn ook wenselijk. Deze leiden namelijk tot verbinding. Zo is binnen het Solar Team Twente de drijfveer ‘Prestatie’, hoog vertegenwoordigd, evenals de drijfveer ‘Plezier’. En omdat 2017 nog ver weg is, is het van belang om ook hier voldoende ruimte aan te geven. Daarom wordt besloten om elke week gezamenlijk met een borrel af te sluiten op vrijdagmiddag.

De leiding nemen
Tijdens een feedbacksessie wordt duidelijk dat het team behoefte heeft aan meer helderheid en sturing van de vier managers. Dit wordt bevestigd door de testresultaten. Namelijk, drie van de vier leden van het managementteam scoren onder gemiddeld op de neiging om het voortouw en de leiding te nemen, zie afbeelding. Bovendien blijkt de rest van het team relatief weinig behoefde te hebben aan vrijheid. Kortom, het management moet zich veel sterker profileren als leiders.

Gearte Nynke Noteboom: “De teambijeenkomst heeft mij aan het denken gezet over mijn eigen rol: ‘Hoe kan ik meer een leider zijn, zonder dat ik mijn persoonlijkheid moet veranderen?’ Ik ben nu veel bewuster bezig met de leiding nemen. Zo probeer ik duidelijkheid te creëren. Dat is iets wat teamleden willen. Ook zorg ik dat ik mensen altijd een stapje voor ben. Ik ben er van overtuigd dat goede interne communicatie cruciaal is voor ons project. PiCompany heeft ons daarmee goed op weg geholpen!”
Nieuws archief
31/08/2017   Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
Tijdelijke sluiting self-service portal Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de self-service portal, zijn van vrijdag 29 september 17.00 uur tot en met zondag 1 oktober vragenlijsten en rapportages niet lees meer...


Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.