Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
E-HRM - oplossingen voor blijvende resultaatgerichtheid

PiCompany helpt organisaties blijvend resultaatgericht te worden. Met kwalitatief hoogwaardige e-HRM oplossingen op het gebied van performance management, leiderschap, competentieontwikkeling en selectie realiseert PiCompany zichtbaar en direct business resultaat.


Onze visie
Organisaties worden steeds flexibeler om mee te kunnen bewegen met een globaliserende wereld, waarin veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Mensen spelen bij die ontwikkeling een cruciale rol. Meer nog dan andere investeringen, is de investering in mensen hoog renderend. Mensen investeren vooral zelf in hun inzetbaarheid. Hierbij worden ze optimaal ondersteund door de organisatie. Die geeft aan wat er van hen wordt verwacht en wanneer ze succesvol zijn. PiCompany ondersteunt organisaties door mensgerichtheid te combineren met meetbaarheid en daarover zoveel mogelijk kennis en ervaring te delen Zo realiseert PiCompany een sterke  en blijvende verbinding tussen de ambitie van organisaties en de prestaties van hun medewerkers.

Leidend in de markt
PiCompany is opgericht in 1994 in Arnhem onder de naam PiMedia. De ambitie was managers effectiever te maken door Assessment center technieken bij organisaties te implementeren. Het 360 graden feedbackinstrument Reflector was het eerste product. Met dit product, en de vele HR-producten en diensten die volgden, is PiCompany inmiddels leidend geworden.

Wetenschappelijke basis
PiCompany heeft een lange wetenschappelijke traditie. Al onze meetinstrumenten en adviestrajecten worden  ontwikkeld en onderhouden in nauwe samenwerking met vooraanstaande wetenschappelijke researchcentra. Vanzelfsprekend zijn de ontwikkelaars binnen PiCompany allen universitair geschoolde researchpsychologen waarvan een aantal in dat vakgebied zijn gepromoveerd. Naast deze garantie voor een wetenschappelijke basis in de dagelijkse samenwerking, spelen onze ontwikkelaars ook een actieve rol in vooraanstaande research associaties. Lees meer over onze wetenschappelijke basis.

High touch en High tech
Sinds november 2010 is PiCompany onderdeel van adviesbureau GITP. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van ‚'High touch en High tech' oplossingen aan voor de Nederlandse HRD-markt. De basis van de succesvolle samenwerking tussen beide organisaties is de sterke positie op de markt, het wetenschappelijke fundament onder het aanbod en de synergie op HRD-oplossingen die beide organisaties hun klanten aanbieden.

Bekijk hier onze algemene brochure voor een overzicht van de oplossingen en werkwijze van PiCompany.


Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.