Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
PiGlobal

De internationale aanpak van PiCompany past bij opdrachtgevers die een sterke regie wensen op HRD processen vanuit het (Nederlandse) hoofdkantoor. Deze projecten zijn er op gericht internationaal dezelfde ‚"taal' te spreken als het gaat om Performance Management, Management Development en Selectie. Ons online assessment portfolio wordt daarbij breed in de organisatie ingezet. Dit betekent dat ‚Äì veelal vanuit een Nederlands hoofdkantoor ‚Äì maatwerk wordt geleverd waardoor taal en tools optimaal aansluiten bij de context van de organisatie. Wereldwijd 1 taal dus die het eenduidig beoordelen en ontwikkelen van medewerkers mogelijk maakt.

Internationaal vergelijkbaar
Met onze aanpak wordt het opgebouwde portfolio van medewerkers onderling internationaal vergelijkbaar. Dat betekent dat organisaties krachtiger invulling kunnen geven aan internationale mobiliteit en successionplanning. Dit start al bij het global aannemen van nieuwe mensen. Criteria die global zijn vastgelegd in profielen waarin scherp is aangegeven wat de vereiste resultaten en gedrag zijn in de betreffende job, zijn overal hetzelfde. De profielen leggen we vast in een global competency en performance guide, zodat voor elke medewerker wereldwijd transparant is welke eisen worden gesteld. Daarnaast worden carrière beslissingen en stappen ondersteund met online tools in dezelfde taal, waardoor op ieder moment kan worden vastgesteld wat de match is met een bepaalde job. Medewerkers kunnen zo makkelijker ook zelf hun loopbaan regisseren.

Dedicated Global (HR) team
Voor de implementatie van de gewenste HRD processen werken we met een dedicated global (HR) team vanuit de opdrachtgever. Het is onze visie om dit team zoveel mogelijk zelf de implementatie global te kunnen vormgeven. Per internationale area ondersteunen we dit team, begeleiden we ze het naar zelfstandigheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om aanvullende ondersteuning te krijgen vanuit een lokale partner uit ons netwerk. Centrale formats en criteria, met ruimte voor locale interpretatie en onderbouwing van beslissingen: "think global, act local".

Wereldwijde eenduidigheid
De presentatie geeft aan welke stappen we in zo'n traject met uw organisatie nemen en hoe deze stappen leiden naar een online HRD systeem dat structuur en eenduidigheid geeft in het meten van performance en talent ontwikkelingen van medewerkers wereldwijd.

Internationale partners
PiCompany werkt samen met een aantal internationale partners. Wilt u weten wie onze  internationale partners zijn? Hieronder vindt u een overzicht:

Deutschland
PI Company GmbH
www.picompany.de

Belgium
GITP- Results through People
www.gitp.be

Nordics
PI Company Nordic:
www.hucama.comDaarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

|
|

New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.