Login
Via deze loginmodule krijgt u als gecertificeerd testgebruiker of partner van PiCompany toegang tot het partner- of gecertificeerde gedeelte op de PiCompany website. U vindt hier alle informatie, achtergronddocumenten en materialen die wij speciaal voor u gesecteerd hebben.

service portal
inloggen

partner login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
gecertificeerden login
Inloggen mislukt, controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.


Realiseer zichtbaar en direct business resultaat met de kwalitatief hoogwaardige e-HRM producten van PiCompany.
Het talent van vandaag. Is dat ook het talent van morgen? Investeer in wendbaarheid en verzeker de toekomst van uw organisatie
Oplossingen
Producten
Ervaring


Zorg zelf dat u de juiste mensen in huis haalt
Selectie legt het fundament voor het succes van alle andere HR-oplossingen en investeringen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Toch gaat het vaak mis tussen vraag en aanbod. Een verkeerde selectiebeslissing kost uw organisatie veel tijd, energie en geld. Ga dus voor in één keer goed. Als marktleider in online assessments en met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt PiCompany u met een effectieve selectie. Lees meer over deze oplossing.
Competentie en Performance management
Gedrag is essentieel voor het resultaat van uw organisatie. Gedrag dat aansluit bij de verwachtingen van het management, klanten, collega's en de betrokken medewerkers zelf. Met Competentie en Performance management van PiCompany zorgt u dat gedrag van individuele medewerkers maximaal rendement oplevert voor de performance van uw organisatie.
Lees meer over deze oplossing.
Geavanceerd inzicht in talent binnen uw organisatie
U wilt succesvol inspelen op ontwikkelingen in de markt.
Talent Analytics biedt krachtige inzichten in talent om betere strategisch onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
Lees meer over deze oplossing.
Competent leiderschap
Het vermogen van medewerkers om resultaten te kunnen bereiken door en met anderen. Dat is het soort leiderschap dat het fundament van een organisatie versterkt. Door leiderschapsontwikkeling te koppelen aan de ontwikkeling van uw organisatie, ondersteunt PiCompany de ontwikkeling van leiders die uw organisatie nodig heeft.
Lees meer over deze oplossing.
Maak de match tussen talent en doel toekomstproof
Heeft uw organisatie het talent in huis om beoogde doelen te bereiken? Is werving de oplossing, of kunt u intern de juiste mensen vinden om een team compleet te maken? Met talentmanagement van PiCompany ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen om uw huidige talentpool optimaal te benutten.  De match tussen talent en organisatiedoel wordt concreet en toekomstproof.
Lees meer over deze oplossing.
Scherp op talent en ontwikkelpotentieel bij in-, door- en uitstroom
Hoe maakt u op basis van uw strategie de juiste keuzes bij in-, door- en uitstroom, een reorganisatie of duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgt u ervoor dat programma’s voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en management development optimaal renderen?
Lees meer over onze assessment diensten en oplossingen.
Talent tools, interactieve rapportages en talent analytics
U wilt snel en zeker kunnen schakelen op selectie- en ontwikkelvragen voor (toekomstige) medewerkers. De online self-service portal (SSP) stelt u in staat zelf de regie te voeren over het talentmanagement proces met betrouwbare online talent tools, rapportages en analytics voor het selecteren, matchen en ontwikkelen van talent.

Lees meer over de online self-service portal
Maken van een intelligentietest

Bent u uitgenodigd om binnenkort de intelligentie test te maken van PiCompany? Bereid u dan goed voor. De test kan een onderdeel zijn van een ontwikkelassessment of selectieassessment van uw huidige of wellicht toekomstige werkgever. Een belangrijk moment voor uw loopbaan.

Intelligentietest Connector Ability: Oefentest en handleidingen
De intelligentietest Connector Ability meet hoe snel en gemakkelijk u bepaalde vragen oplost. Intelligentie voorspelt het gemak en de snelheid waarmee u nieuwe problemen kunt oplossen en nieuwe informatie eigen kunt maken.Om een indruk te krijgen van wat u te wachten staat, kunt u een oefentest maken en de bijbehorende handleiding met meer informatie en de meest gestelde vragen downloaden. De oefentest hoeft niet per se te corresponderen met de test die u tijdens uw assessment gaat maken, maar door bekend te raken met de procedure en de manier van vragen stellen, kunt u zich tijdens uw officiële test volledig focussen op de inhoud.

Download hier de Handleiding veelgestelde vragen voor de intelligentietest met meer informatie over de voorbereiding en de meest gestelde vragen.
Download hier ook de bij uw opleidingsniveau passende kandidaatbrochure voor de letterlijke instructie en oefenvragen, zoals die ook in de officiële intelligentietest worden aangeboden:
Kandidaatbrochure_(V) MBO1-2-3
Kandidaatbrochure_ MBO4-BA-MA

Wil je graag een keer oefenen?
Graag willen wij u vragen om een aantal gegevens in te vullen. Deze zijn nodig om u toegang te geven. Uw gegevens worden uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld, zullen niet aan derden worden verstrekt en voor geen enkel ander commercieel doel gebruikt worden. In lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens, zijn uw persoons- en testgegevens niet toegankelijk voor onbevoegden. Klik hier voor meer informatie over uw privacy.

Opties
Vink 'voorbereiding' (instructie en voorbeeldvragen) aan om alleen de voorbereiding te maken. U ontvangt dan geen rapport.
Vink 'oefentest' (instructie, voorbeeldvragen + complete oefentest) aan om de oefentest te maken. U ontvangt het rapport op het door u opgegeven emailadres. De uitslag geeft een goede indruk van uw intelligentie. Aan de uitslag en het rapport kunnen geen rechten worden ontleend.
Let op: U kunt de voorbereiding en de oefentest nooit tussentijds stoppen.

* deze velden verplicht invullen

Daarom PiCompany
Waarom PiCompany  Snel inzetbaar

Waarom PiCompany Self service concept

Waarom PiCompany Internationaal inzetbaar

PiCompany Adaptief

Waarom PiCompany Dataset opbouw

Waarom PiCompany Vergelijk medewerkers en teams

 ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd:

      
Laatste nieuws
31-08-2017 - Onderhoudsweekend 29 sept - 1 okt
lees meer...

string(1) "1"
|
|

New Password has been sent to your account.


New Password has been sent to your account.